Mereu TU

Summer Glow Cocktail Party: PRP, Mesoterapie și Acid Hialuronic

Participă la evenimentul nostru exclusiv de vară și află cum să-ți menții pielea hidratată și radiantă după expunerea la soare.

9 august 2024

ora 18.00

Soma Clinic by NORD

Draga noastră,

Te invităm la Summer Glow Cocktail Party: PRP, Mesoterapie și Acid Hialuronic, un eveniment exclusivist, marca „Mereu TU”. Vom explora cele mai eficiente tratamente de hidratare și rejuvenare a pielii, ideale pentru redarea strălucirii naturale a pielii, după expunerea la soare. Vom discuta despre PRP, mesoterapie și acid hialuronic și modul în care acestea pot reda sănătatea și frumusețea tenului tău.

Ce vei descoperi în cadrul evenimentului

Informații complete și sigure

Vei afla direct de la specialiști în domeniu, în ce constă și cum ajută PRP, mesoterapia și acidul hialuronic după expunerea la soare, pentru hidratarea și revitalizarea tenului.

Sesiuni interactive și demonstrații live

Cu un număr restrâns de participante, acest eveniment oferă o atmosferă intimă și confortabilă, în care vei putea beneficia de consultanță personalizată și tratamente administrate de Dr. Nico Ferariu, medic specialist Chirurgie plastică, Estetică și Microchirurgie reconstructivă, cu o vastă experiență și reputație în domeniu, atât la nivel național, cât și internațional.

Experiență de lux

Oportunitatea de a socializa cu profesioniști și alte persoane interesate de estetica medicală, într-un mediu plăcut și relaxat, cu cocktail-uri rafinate și aperitive delicioase, pentru o experiență de lux.

Te aștept cu drag, să redescoperi strălucirea și frumusețea naturală a tenului tău, în aceeași atmosferă plină de eleganță, cu informații valoroase și momentele de relaxare cu care
te-am obișnuit deja!

Dr. Nico Ferariu

Înregistrează-te gratuit la Summer Glow Cocktail Party

Pentru a-ți asigura locul la acest eveniment
(doar 15 locuri disponibile), te rugăm să confirmi participarea, completând formularul de mai jos.

Eveniment organizat de

la inițiativa și cu suportul

Partener promovare