Psih. Cristina Fedorovici, despre forța de a ne rescrie cu iubire și blândețe propria poveste

Cristina Fedorovici, Psiholog și Psihoterapeut, Administratorul grupului „Chirurgie Bariatrică – Grup de Suport”, a împărtășit pentru platforma MereuTU.ro perspectiva ei asupra a ceea ce înseamnă acceptarea și ne-a vorbit despre cum ne putem reinventa, atunci când nu ne mai regăsim în propria stare de spirit și înfățișare, fără a ne pierde autenticitatea.

Frumusețea autentică înseamnă să te privești cu blândețe și compasiune, să recunoști traumele și luptele prin care a trecut corpul tău și să-ți iubești cicatricile – ele sunt semne ale rezilienței tale”, spune Cristina Fedorovici, subliniind importanța acceptării de sine. Fiecare cicatrice, fie ea fizică sau emoțională, poartă o poveste unică de rezistență și adaptare.

Cristina continuă, explicând că „a fi Mereu TU înseamnă să te accepți cu toate imperfecțiunile și neputințele, să îți îmbrățișezi povestea”. Mânați de dorința de perfecțiune, uităm adesea că acceptarea de sine este primul pas spre a trăi o viață plină de încredere și echilibru emoțional, iar Cristina ne amintește că frumusețea tocmai în asta constă.

Un alt aspect esențial, pe care Cristina îl evidențiază, este puterea de a rescrie propria poveste: „Iar dacă povestea ta despre tine nu te mai reprezintă azi, rescri-o frumos, din iubire și blândețe de sine!”.  Ea ne invită la auto-reflecție și schimbare pozitivă. Dacă felul în care ne vedem nu ne mai reflectă adevărata noastră identitate, avem dreptul să nu ne complacem, ci să ne schimbăm narațiunea. O schimbare blândă, care să nu ne îndepărteze de esența noastră, de trăsăturile noastre autentice, ci să le valorifice.

Comunitatea „Mereu TU” promovează tocmai aceste valori de autenticitate și acceptare de sine. Prin conectarea cu oameni care împărtășesc aceleași valori, putem găsi inspirația să ne îmbrățișăm pe deplin identitatea. În această comunitate, fiecare poveste este valoroasă, fiecare cicatrice este respectată și fiecare pas spre auto-îmbunătățire este celebrat.

În concluzie, frumusețea autentică se găsește în felul în care ne privim și ne acceptăm pe noi înșine, cu blăndețe și onestitate. După cum ne învață Cristina Fedorovici, adevărata frumusețe vine din autenticitate și acceptare și aceasta este esența programului “Mereu TU”.

***

Mereu TU este un program dedicat frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul Mereu TU, va explora constant modalitățile prin care ne putem păstra frumusețea naturală și autentică, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Alătură-te și tu Comunității Mereu TU: www.MereuTU.ro/Comunitate

Programul Mereu TU este derulat de Oameni și Companii, la inițiativa și cu suportul Soma Clinic by NORD.