Izabela Marinescu: Am făcut pace cu corpul meu și am învățat să îl onorez

Izabela Marinescu, jurnalist TVR, producător şi realizator al podcastului „Poveşti sănătoase” a împărtășit pentru platforma MereuTU.ro, viziunea sa despre frumusețe, autenticitate și acceptare: „Am făcut pace cu corpul meu și am învățat să îl onorez! A găzduit trei copii sănătoși, mă poartă cu blândețe și putere peste tot în lume, iar chipul a transmis mereu emoții sincere și trăiri intense.”

Izabela încurajează exprimarea frumuseții, dar evitarea presiunilor sociale de conformare la unele standarde nerealiste: „Am cochetat cu idei de transformare, dar le-am acceptat doar pe cele care m-au reprezentat. Am ales mereu naturalul și autenticul, am ales să mă bucur de amprentele puse de bucurii sau tristeți, am ales să plac omul pe care îl văd dimineață în oglindă”.

„Doar iubindu-ne și respectându-ne pe noi înșine, reușim să emanăm iubire și respect, atrăgând în jurul nostru numai oameni de calitate.” concluzionează Izabela Marinescu, subliniind importanța autoacceptării în atingerea unei stări de bine generale.

***

Mereu TU este un program dedicat în întregime frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul Mereu TU, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Programul este derulat de Oameni și Companii, la inițiativa și cu suportul Soma Clinic by NORD.