Ines Nerina, despre frumusețea autentică și despre a fi, în esență, Mereu TU

Programul „Mereu TU” aduce în prim-plan poveștile autentice ale celor care au învățat să se accepte și să se iubească așa cum sunt. Astăzi, împărtășim povestea plină de inspiratie, oferită de Ines Nerina, Blogger, Antreprenor, Președintele Asociației Type 1 Dreamer, pentru platforma www.MereuTU.ro, despre ce înseamnă pentru ea să fii „Mereu TU”.

Ines Nerina este un exemplu viu al frumuseții autentice și al acceptării de sine. Pentru ea, frumusețea nu se află în standardele impuse de societate, ci este o relație profundă, onestă, cu propriul corp: „Frumusețea, pentru mine, nu se află în standardele impuse de societate. Îmi iubesc corpul pentru ceea ce poate să facă, nu doar pentru cum arată. Fiecare cicatrice, fiecare vânătaie, fiecare semn al luptei mele cu diabetul tip 1, reprezintă o parte din mine. Acestea nu sunt defecte, ci trofee ale rezistenței și curajului meu.”

Pentru Ines, fiecare semn și cicatrice de pe corpul ei sunt dovezi ale curajului și rezistenței sale: „A fi mereu eu, înseamnă să-mi port cu mândrie fiecare semn al luptei mele. Cicatricele de la injecțiile de insulină nu sunt doar urme pe piele, ci amintiri ale curajului meu. Ele spun povestea mea, iar eu nu le ascund.”

 „Frumusețea nu este doar o chestiune de aspect fizic, ci o combinație subtilă de sănătate, acceptare de sine și autenticitate. Este o călătorie personală, iar fiecare dintre noi are propriul său mod de a o defini”, concluzionează Ines. Pentru ea, frumusețea vine și din acceptarea de sine și din puterea de a-și trăi viața cu integritate și curaj.

Sunt eu, cu toate imperfecțiunile și cu toată forța mea interioară!

***

Mereu TU este un program dedicat în întregime frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul Mereu TU, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Programul este derulat de Oameni și Companii, la inițiativa și cu suportul Soma Clinic by NORD.