„De ce mi-e frică de botox?”, tema celui de-al doilea webinar al Programului Mereu TU

Marți, 18 iunie, de la ora 16.00, pe ZOOM, are loc cel de-al doilea webinar din Programul „Mereu TU”. Evenimentul, cu titlul „De ce mi-e frică de botox?”, face parte din seria întâlnirilor lunare, pe teme de chirurgie estetică și estetică medicală.

În cadrul acestui webinar, vom explora cum tratamentele cu botox pot accentua trăsăturile naturale, păstrând autenticitatea și individualitatea fiecărei persoane.

Moderatoarea evenimentului, Izabela Marinescu, Jurnalist TVR, Producător şi Realizator al podcastului „Poveşti sănătoase”, o va avea alături pe Dr. Nicoleta Ferariu, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, fondatoarea Soma Clinic (actualmente Soma Clinic by Nord).

Gazdele noastre vor răspunde la curiozități precum: De ce induce frică botoxul?, Este acesta un tratament sigur și eficient? sau Obținem un aspect reîmprospătat și natural cu ajutorul botoxului?

De asemenea, Dr. Nicoleta Ferariu, va clarifica cele mai comune mituri despre botox pe baza dovezilor științifice, va răspunde întrebărilor tale și va oferi sfaturi practice, pentru a te ajuta să iei decizii informate, pentru a-ți menține încrederea și frumusețea autentică și pentru a fi, mai presus de toate, Mereu TU!

Pentru a participa GRATUIT la eveniment, vă puteți înscrie completând formularul disponibil aici: https://mereutu.ro/webinar-botoxul-adjuvant-al-frumusetii-autentice/

De ce mi-e frică de botox

***

Mereu TU” este un program dedicat în întregime frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul „Mereu TU”, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Webinarul De ce mi-e frică de botox? este al doilea din cadrul Programului Mereu TU, derulat de Oameni și Companii, la inițiativa și cu suportul Soma Clinic by NORD. Partener în promovarea evenimentului: platforma EventsMax.ro.

Soma Clinic by NORD este parte a NORD – Grupul Medical Provita. NORD este un grup de centre medicale de excelență din București. În decembrie 2023, a fost inaugurat în zona Pipera din București, noul spital construit de Grupul Nord (anterior cunoscut sub numele de Provita). Grupul NORD mai deține un spital în Capitală, unul în Pitești, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi o clinică în Suceava.