Mereu TU

Botox & Fillers Cocktail Party

Te invităm la Botox & Fillers Cocktail Party, din cadrul programului Mereu TU”, o ocazie exclusivistă de a testa cum botoxul poate accentua trăsăturile naturale, păstrând totuși autenticitatea și individualitatea fiecărei persoane, într-un cadru relaxant, elegant și prietenos.

Joi, 20 iunie 2024

ora 18.00

Soma Clinic by NORD,
Clădirea NORD-Grupul Medical Provita, Et. 2

Mereu TU

număr restrâns de participante

Cu un număr restrâns de participante, acest eveniment oferă o atmosferă intimă și confortabilă, în care invitatele vor putea beneficia de consultanță personalizată și tratamente de botox administrate de Dr. Nico Ferariu, , medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o vastă experiență și reputație în domeniul, atât la nivel național, cât și international.

Te aștept cu drag, să descoperi frumusețea autentică și să sărbătorim împreună încrederea și naturalețea, în 20 iunie 2024, la Soma Clinic by NORD!

Dr. Nico Ferariu

Mereu TU

experiența de lux

Pentru că ne dorim să fii Mereu TU, cea îndrăgostită de viață și de frumos, îți oferim o experiența aparte, cu discuții individuale, pentru a evalua nevoile și dorințele tale. Siguranța și confortul tău sunt prezente în fiecare detaliu al procedurilor administrate în cadrul evenimentului.

Cocktailul Mereu TU reprezintă o oportunitate de a socializa cu alte persoane interesate de estetica medicală, într-un mediu plăcut și relaxat, cu cocktail-uri rafinate și aperitive delicioase, pentru o experiența de lux.

Eveniment organizat de

la inițiativa și cu suportul

Partener promovare