Botox & Fillers Cocktail Party, un nou eveniment marca Soma Clinic by NORD

Soma Clinic by NORD te invită la cel de-al doilea cocktail, organizat sub umbrela programului „Mereu TU”! Botox & Fillers Cocktail Party va avea loc în 20 iunie, începând cu ora 18:00, la sediul Soma Clinic by Nord (Str. Docenților, Nr. 12A, Sector 1, București).

Cu un număr restrâns de participante (max. 15), acest eveniment oferă o atmosferă intimă și confortabilă, în care invitatele vor putea beneficia de consultanță personalizată și tratamente cu botox administrate de Dr. Nico Ferariu, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o vastă experiență și reputație în domeniul, atât la nivel național, cât și internațional.

Pentru că ne dorim să fii Mereu TU, cea îndrăgostită de viață și de frumos, îți oferim o experiență aparte, cu discuții individuale, pentru a evalua nevoile și dorințele tale. Siguranța și confortul tău sunt prioritatea gazdelor și asta în fiecare detaliu al procedurilor administrate în cadrul evenimentului.

Cocktailul Mereu TU reprezintă totodată și o oportunitate de a socializa cu alte persoane interesate de estetica medicală, într-un mediu prietenos și relaxat.

Te aștept cu drag, să descoperi frumusețea autentică și să sărbătorim împreună încrederea și naturalețea, în 20 iunie 2024, la Soma Clinic by NORD! Dr. Nico Ferariu

Rezervă-ți locul acum, prin completarea formularul de înscriere, de aici: https://mereutu.ro/botox-fillers-cocktail-party/ .

***

„Mereu TU” este un program dedicat promovării frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul „Mereu TU”, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Cocktailul din 20 iunie este un eveniment marca Soma Clinic by NORD.

Partener în promovarea evenimentului: platforma EventsMax.ro.

Soma Clinic by NORD este parte a NORD – Grupul Medical Provita. NORD este un grup de centre medicale de excelență din București. În decembrie 2023, a fost inaugurat în zona Pipera din București, noul spital construit de Grupul Nord (anterior cunoscut sub numele de Provita). Grupul NORD mai deține un spital în Capitală, unul în Pitești, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi o clinică în Suceava.