Ada Palea: Programul pe care îl începem cu Soma Clinic vine în sinergie cu ceea ce facem noi în Grupul NORD

Programul pe care îl începem cu Soma Clinic este un program pe care ni l-am dorit de multă vreme. Este un program care vine real în sinergie cu ceea ce facem noi, în cadrul Grupului Medical NORD”, a susținut Ada Palea, Director General NORD – Grupul Medical Provita, în cadrul cocktailului de lansare a Programului Mereu TU, inițiat de Soma Clinic by NORD.

Soma Clinic by NORD a celebrat lansarea Programului „Mereu TU” printr-un cocktail exclusivist, marcând o nouă etapă în explorarea frumuseții autentice și în combaterea presiunilor sociale și a standardelor nerealiste. Evenimentul a oferit o platformă unică de descoperire și celebrare a frumuseții, într-un mediu plin de inspirație, empatie și solidaritate.

Am deschis de curând un spital, cel mai nou spital privat din București, modern, multidisciplinar. În cadrul acestui spital am inițiat Programul CRED în Medicină, care se concentrează pe înțelegerea și respectarea experienței fizice, dar și emoționale a pacientului. Ne dorim ca fiecare interacțiune să fie personalizată nevoilor pacientului și caracterizată de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate, iar Programul Mereu TU se pliază perfect pe această viziune”, a mai explicat Ada Palea.

Programul „Mereu TU” își propune să redefinească estetica medicală, punând accentul pe natural și autentic. Printr-o abordare personalizată, Soma Clinic by NORD se angajează să ofere fiecărui pacient o experiență unică, menită să sublinieze trăsăturile personale și să îmbunătățească calitatea vieții.

Cocktailul din 22 mai a fost un eveniment marca Soma Clinic by NORD, parte a NORD – Grupul Medical Provita.

Partener de implementare și promovare: EventsMax.ro.

EventsMax.ro este un produs Oameni și Companii.