Intră în Comunitatea Mereu TU!

De ce să te înscrii în Comunitatea ”Mereu TU”: https://mereutu.ro/de-ce-sa-te-inscrii-in-comunitatea-mereu-tu/

Înscrierea în Comunitatea Mereu TU, reprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în raportul special lunar, în legătură cu activitățile și aspectele de interes pentru comunitatea Mereu TU.

Prin intermediul raportului special (newsletter-ului), primești periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală Mereu TU (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informatii despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată poți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente și activități organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener.

Ai în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.

Dacă ești de acord să primesti comunicări profesionale și comerciale conținute în raportul special (newsletterul) aferent platformei digitale, Mereu TU, te rugăm să completezi formularul, să îți exprimi opțiunile în cadrul acestuia și să dai click mai jos pe butonul “MĂ ÎNSCRIU ÎN COMUNITATEA Mereu TU!”.

Important! După ce dai click pe butonul “MĂ ÎNSCRIU ÎN COMUNITATEA Mereu TU!” din formular, vei primi pe adresa cu care te-ai înregistrat un email cu un link de confirmare. Te rugăm să urmărești acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmi utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.